10 jaar DeKeuzeCoach: een eenmansbedrijf, maar nooit alleen

Dit jaar vier ik het 10-jarig bestaan van mijn bedrijf DeKeuzeCoach. Een mijlpaal waar ik enorm trots op ben. Als zelfstandig ondernemer werk ik vaak alleen, maar het voelt nooit alsof ik er alleen voor sta. De steun, begeleiding en inspiratie die ik de afgelopen jaren van mijn twee coaches heb ontvangen, zijn onmisbaar geweest voor mijn groei en succes. Vandaag wil ik hen in het zonnetje zetten, want zonder hen was DeKeuzeCoach niet waar het nu staat.

Annemarie van den Hurk – Draad Kracht
Annemarie is een coach die haar naam eer aan doet: ze is puur, helder en krachtig. Met haar scherpe inzichten en vermogen om verbindingen te leggen, houdt ze me een spiegel voor. Ze daagt me uit om dieper te kijken, zowel naar mezelf als naar mijn onderneming. Haar focus op verbinding helpt me telkens weer om mijn koers te bepalen en verder te ontwikkelen. Dankzij haar voel ik me sterker, zekerder en in staat om mijn doelen te realiseren.

Ada Schallenberg – AdaSCoaching
Ada is een coach voor coaches en haar unieke werkwijze met paarden brengt een bijzondere dimensie in haar begeleiding. Ze straalt warmte en rust uit, en combineert haar intuïtie met een no-nonsense benadering. Waar nodig is ze direct, wat ervoor zorgt dat we snel tot de kern komen. Haar paarden spiegelen precies wat er van binnen speelt, en samen met hen weet Ada verborgen emoties en behoeften naar boven te halen. Dit heeft mij geholpen om belemmerende patronen te doorbreken en vrijer en krachtiger te ondernemen.

Twee unieke verbindingen
Beide coaches hebben op hun eigen, unieke manier bijgedragen aan mijn persoonlijke en professionele groei. Met zulke krachtige coaches aan mijn zijde, voel ik me als ondernemer altijd gesteund en nooit alleen. Deze bijzondere verbindingen dagen me uit, inspireren me en helpen me verder te groeien in mijn werk.

Annemarie en Ada, ik ben jullie eeuwig dankbaar. Jullie hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf, maar ook aan mijn persoonlijke groei als mens, coach en ondernemer. Bedankt voor jullie kracht, wijsheid en onvoorwaardelijke steun. Jullie verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Durf te kiezen voor ondersteuning
Voor elke ondernemer die dit leest: zoek steun, zoek mensen om je heen die je uitdagen, spiegelen en inspireren. Want zelfstandig betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Samen kom je verder en bereik je meer.